ΜΗΝΥΜΑ

Φίλες και φίλοι συγχωριανοί
και απόδημοι Αλωνεύτες,

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση σας καλωσορίζω στην αναβαθμισμένη ιστοσελίδα του Κοινοτικού μας Συμβουλίου που φιλοδοξεί να σας πληροφορεί και να σας καθοδηγεί για θέματα που σας ενδιαφέρουν και που αφορούν την κοινότητά μας.

Με απόφαση μας, το Δεκέμβριο του 2014 ανατέθηκε η ετοιμασία και συντήρηση της ιστοσελίδας μας στον συγχωριανό μας Στυλιανό Στυλιανού. Στόχος της νέας προσπάθειας του Κ.Σ Άλωνας είναι όπως η ανανεωμένη ιστοσελίδα μας αποτελέσει δίαυλο επικοινωνίας και εξυπηρέτησης των καλώς νοούμενων συμφερόντων της Άλωνας και των Αλωνευτών με πλήρη επίγνωση του καθήκοντος μας και της εντολής που μας δώσατε για αποτελεσματική προαγωγή των κοινοτικών μας συμφερόντων και απόλυτη εξυπηρέτηση των αναγκών σας.

Η ιστοσελίδα μας προσδοκούμε να γίνει αξιόπιστη πηγή πληροφόρησης όλων των συγχωριανών και όλων των φίλων της Άλωνας.

Μέσα από αυτή την πύλη μπορείτε να πάρετε πληροφορίες για το χωριό μας, τα σχέδια αναπτυξής του, τις αποφάσεις του Κοινοτικού Συμβουλίου, τις διάφορες εκδηλώσεις που γίνονται και άλλα ζητήματα γενικότερου ενδιαφέροντος. Επίσης μέσα από την ιστοσελίδα θα φιλοξενούνται δράσεις και των υπόλοιπων οργανωμένων φορέων της Κοινοτητάς μας.

Μέσα από την ιστοσελίδα προσφέρουμε ολοκληρωμένη, ταχεία και αξιόπιστη ενημέρωση / εξυπηρέτηση σε ενδιαφερομένους για το χωριό ή για θέματα που τους απασχολούν στο κύκλο των δραστηριοτήτων μας. Επίσης στα πλαίσια της ιστοσελίδας θα παρέχεται η δυνατότητα στους χρήστες να παρακολουθούν οπτικοακουστικό υλικό ή άλλα που έχουν σχέση με την Κοινότητα μας και τις διάφορες εκδηλώσεις της.

Η ιστοσελίδα είναι επίσης ανοικτή σε σας να εκφράζετε τις απόψεις και εισηγήσεις σας σε θέματα επικαιρότητας ή για βελτίωση των υπηρεσιών του Κοινοτικού Συμβουλίου. Για τον σκοπό αυτό στα πλαίσια της ιστοσελίδας θα λειτουργεί Facebook, το οποίο θα αποτελεί εργαλείο στα δικά σας χέρια με τη διαβεβαίωση ότι οι οποιεσδήποτε απόψεις  θα μελετηθούν με προσοχή και με στόχο να εφαρμοσθούν στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας.

Για όλα τα πιο πάνω επικοινωνείτε με την ηλεκτρονική διεύθυνση info@alona.org.cy

Περιμένουμε τις απόψεις σας και την προσωπική σας παρουσία στην Άλωνα για να απολαύσετε τις πολλές και ποικίλες ομορφιές της.

Φιλικά

Ανδρέας Διονυσίου
Πρόεδρος Κοινοτικού Συμβουλίου Άλωνας