Ρυθμίσεις τροχαίας στην Άλωνα για τη Γιορτή της Ζιβανίας 2019

Κυριακή – 3 Νοεμβρίου 2019

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Άλωνας σε συνεννόηση με την Αστυνομία Παλαιχωρίου πληροφορεί το κοινό ότι για τη Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019, λόγω της εκδήλωσης της Γιορτής της Ζιβανίας στην Άλωνα και της αναμενόμενης αύξησης της τροχαίας κίνησης, θα ισχύουν οι πιο κάτω ρυθμίσεις:

1. Το τμήμα του κύριου δρόμου Περιστερώνας – Άλωνας από την είσοδο της Κοινότητας Άλωνας (Πέρα Ποταμός) μέχρι τη συμβολή του με το δρόμο Άλωνας – Πολυστύπου (στροφή Θεοφάνους) θα παραμείνει κλειστό από τις 10.00π.μ. μέχρι τις 4.00μ.μ.

2. Προτρέπονται οι απόδημοι Αλωνεύτες που θα επισκεφτούν την Άλωνα τη Κυριακή 03/11/2019 όπως έρθουν πριν τις 10.00π.μ. και σταθμεύσουν τα αυτοκίνητά τους στους παράδρομους του χωριού αφήνοντας τον κύριο οδικό άξονα ελεύθερο για διακίνηση των μικρών λεωφορείων που θα μεταφέρουν τους επισκέπτες κοντά στο χώρο της εκδήλωσης.

3. Από την περιοχή της Κάτω Βρύσης μέχρι τα γραφεία της πρώην ΣΠΕ απαγορεύεται η στάθμευση οχημάτων.4. Παρακαλούνται οι οδηγοί όπως ακολουθούν τις οδηγίες της Αστυνομίας όπως επίσης και των ανδρών της Ιδιωτικής Εταιρείας που έχει συμβληθεί το Κοινοτικό Συμβούλιο Άλωνας για τη ρύθμιση της τροχαίας. Θα υπάρχουν δύο μικρά λεωφορεία και από τις δύο κατευθύνσεις για να μεταφέρουν τους επισκέπτες προς και από το χώρο της εκδήλωσης.

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Άλωνας καλεί όλους τους Αλωνεύτες όπως επίσης και όλους τους επισκέπτες όπως συμμορφώνονται με τις πιο πάνω ρυθμίσεις και τις υποδείξεις της Αστυνομίας αλλά και της Ιδιωτικής Εταιρείας για την αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας.

ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΛΩΝΑΣ

Άλωνα, 28/10/19